American Tourister

Disney Legends Spinner 65/24 Alfatwist Minnie Mouse Polka Dot

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45.5 cm
Diepte 27.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 65 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Minnie Mouse Polka Dot
Merk product code 64479
Serie Disney Legends
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 52 l

De Disney Legends Spinner 65/24 Alfatwist is een reiskoffer die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele bagageoplossing. Met een breedte van 45,5 cm, een diepte van 27,5 cm en een hoogte van 65 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen.

Deze koffer behoort tot de categorie "Reiskoffers" en is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat je bagage goed beschermd blijft, zelfs tijdens ruwe reizen. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.

De Disney Legends Spinner 65/24 Alfatwist is onderdeel van de populaire serie "Disney Legends" van het merk American Tourister. Met de kleurnaam "Minnie Mouse Polka Dot" is deze koffer een echte eyecatcher. De unieke en speelse uitstraling maakt het reizen nog leuker en laat je persoonlijkheid stralen.

Met een formaat van 56-67 cm is deze koffer ideaal voor zowel korte als langere reizen. Met een volume van 52 liter biedt het voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer is de perfecte metgezel.

Investeer in de Disney Legends Spinner 65/24 Alfatwist en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Deze koffer zal je reiservaring naar een hoger niveau tillen en je laten genieten van elke reis die je maakt. Bestel vandaag nog en maak je klaar om in stijl de wereld te verkennen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies