American Tourister

Bon Air Spinner L Midnight Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 54 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Midnight Navy
Merk product code 59424-1552
Serie Bon Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 91 l

De Bon Air Spinner L is een stijlvolle reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 54 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Met een volume van 91 liter is er genoeg plek voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

De Bon Air Spinner L behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een hardshell ontwerp gemaakt van duurzaam polypropyleen. Dit materiaal zorgt ervoor dat je bagage goed beschermd is tijdens het reizen. De koffer is voorzien van een ritssluiting en een TSA cijferslot, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt openen voor inspectie op de luchthaven.

De Bon Air Spinner L is speciaal ontworpen voor volwassenen en maakt deel uit van de Bon Air serie. De koffer heeft een moderne Midnight Navy kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling. Met de merkproductcode 59424-1552 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Bon Air Spinner L is de ideale reisgenoot. Met zijn ruime formaat en stevige constructie biedt deze koffer alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en zorgeloze reis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies