American Tourister

Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 27 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 66 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Black
Merk product code 134850
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Bon Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 73 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele reiskoffer? Dan is de Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable van American Tourister perfect voor jou. Deze reiskoffer behoort tot de categorie Reiskoffers en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 45 cm, een diepte van 27 cm en een hoogte van 66 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 56 en 67 cm, waardoor je deze koffer gemakkelijk kunt meenemen op al je reizen.

De Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en luxe uitstraling aan de koffer.

Deze koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast beschikt de koffer over 3 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt inpakken.

De Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable maakt deel uit van de Bon Air serie van American Tourister. Met een volume van 73 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. De kleur van de koffer is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Kortom, de Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable is de ideale reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame, functionele en stijlvolle koffer. Bestel hem vandaag nog en ga met een gerust hart op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies