American Tourister

Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable Seaport Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 27 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 66 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Seaport Blue
Merk product code 134850
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Bon Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 73 l

De Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable is een stijlvolle reiskoffer uit de categorie Reiskoffers. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 27 cm en een hoogte van 66 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een koffer van 56-67 cm. De zilverkleurige hardware geeft deze koffer een moderne uitstraling.

Gemaakt van duurzaam polypropyleen, is deze koffer van het gerenommeerde merk American Tourister. De kleur van de koffer is Seaport Blue, wat zorgt voor een frisse en trendy look. Met de merkproductcode 134850 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat aan al je verwachtingen voldoet.

De Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable biedt handige opbergopties met 3 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en veilig opbergen. De koffer is voorzien van een ritssluiting en een TSA cijferslot, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je spullen tijdens het reizen.

Met een volume van 73 liter is er voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable is de perfecte metgezel voor elke reis.

Met zijn harde buitenkant en uitstekende kwaliteit is deze koffer duurzaam en bestand tegen de dagelijkse slijtage van het reizen. Kies voor stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid met de Bon Air Dlx Spinner 66/24 TSA Expandable van American Tourister.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies