American Tourister

Airconic Spinner 77/28 Onyx Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 49 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Onyx Black
Merk product code 128188
Serie Airconic
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 101 l

De Airconic Spinner 77/28 is een indrukwekkende reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 49 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 77 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 77 en 85 cm, waardoor deze koffer perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer.

De Airconic Spinner 77/28 is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare koffer. De ritssluiting zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen blijft tijdens je reis. Daarnaast is deze koffer voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je zonder zorgen kunt reizen naar bestemmingen waar dit type slot vereist is.

De Airconic Spinner 77/28 behoort tot de Airconic serie van American Tourister en is verkrijgbaar in de kleur Onyx Black. Met een volume van 101 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer is de perfecte metgezel voor elke reiziger.

Met de Airconic Spinner 77/28 van American Tourister ben je verzekerd van een stijlvolle en functionele reiskoffer. Bestel vandaag nog en ga met vertrouwen op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies