American Tourister

Airconic Spinner 67/24 Onyx Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Onyx Black
Merk product code 128187
Serie Airconic
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 67 l

De Airconic Spinner 67/24 is een stijlvolle reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 44.5 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 67 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal, met een bereik van 56-67 cm. Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, is deze koffer stevig en bestand tegen de dagelijkse slijtage tijdens het reizen.

De Airconic Spinner 67/24 is ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 67 liter. Met zijn onyx zwarte kleur en strakke ontwerp, maakt deze koffer een statement op de bagageband. De ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust tijdens je reis.

Deze koffer behoort tot de Airconic serie van American Tourister, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, de Airconic Spinner 67/24 is de perfecte metgezel voor elke reis. Met zijn ruime volume en stevige constructie, biedt deze koffer alles wat je nodig hebt om je spullen veilig en georganiseerd te houden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies