American Tourister

Air Move Spinner 66/24 Tsa Peace Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46.5 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 66 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Peace Pink
Merk product code 139255
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Air Move
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 61 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische reiskoffer? Dan is de Air Move Spinner 66/24 Tsa van American Tourister perfect voor jou! Deze reiskoffer behoort tot de categorie "Reiskoffers" en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

De Air Move Spinner 66/24 Tsa heeft een breedte van 46.5 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 66 cm. Met een formaat van 56-67 cm is deze koffer ideaal voor dames die op zoek zijn naar een ruime bagageoptie. De koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal en heeft een gerecyclede PET voering aan de binnenkant.

Wat deze koffer echt speciaal maakt, is het Peace Pink kleurenschema van American Tourister. De zwarte hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de handige ritssluiting en het TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en met een gerust hart reizen.

De Air Move Spinner 66/24 Tsa biedt ook voldoende opbergmogelijkheden. Met 2 binnenvakken met ritssluiting kun je je spullen georganiseerd houden tijdens je reis. Met een volume van 61 liter is er genoeg ruimte voor al je benodigdheden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en trendy reiskoffer, zoek dan niet verder dan de Air Move Spinner 66/24 Tsa van American Tourister. Deze koffer uit de Air Move serie is perfect voor avontuurlijke dames die op zoek zijn naar een koffer die zowel stijlvol als functioneel is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies