American Tourister

Air Move Spinner 66/24 Tsa Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46.5 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 66 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Black
Merk product code 139255
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Air Move
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 61 l

De Air Move Spinner 66/24 Tsa is een stijlvolle reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 46.5 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 66 cm, heeft deze koffer het perfecte formaat voor volwassenen. Het harde materiaal van polypropyleen zorgt voor duurzaamheid en bescherming van je bagage. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne uitstraling aan de koffer.

De binnenkant van de Air Move Spinner 66/24 Tsa is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een georganiseerde opslag van je spullen. Met 2 binnenvakken met ritssluiting kun je gemakkelijk je bagage ordenen en vinden wat je nodig hebt.

Deze koffer uit de Air Move serie heeft een volume van 61 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je reisbenodigdheden. Het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het reizen. Met een ritssluiting kun je de koffer eenvoudig openen en sluiten.

De Air Move Spinner 66/24 Tsa is de perfecte reisgenoot voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en trendy koffer. Met zijn moderne design en praktische opbergmogelijkheden is deze koffer een must-have voor elke reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies