American Tourister

Air Move Spinner 66/24 Tsa Sunset Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 46.5 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 66 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Sunset Yellow
Merk product code 139255
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Air Move
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 61 l

De Air Move Spinner 66/24 Tsa is een stijlvolle reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 46.5 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 66 cm, heeft deze koffer het perfecte formaat voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime bagageoptie. Het harde polypropyleen materiaal zorgt voor duurzaamheid en bescherming van je spullen, terwijl de gerecyclede PET voering een milieuvriendelijke keuze is.

Deze koffer in de kleur Sunset Yellow heeft zwarte hardware, wat zorgt voor een trendy en moderne uitstraling. Met een volume van 61 liter biedt de Air Move Spinner voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemak tijdens het reizen.

De Air Move Spinner 66/24 Tsa heeft een ritssluiting en beschikt over 2 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt houden. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer is de perfecte metgezel voor elke reis.

Met de Air Move serie van American Tourister combineer je stijl en functionaliteit. Kies voor deze hardcase koffer en geniet van een zorgeloze en modieuze reiservaring. Bestel nu de Air Move Spinner 66/24 Tsa in de categorie Reiskoffers en ga met vertrouwen op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies