Fjallraven

Kanken Organizer Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 0.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 31 cm
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F23508
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Kanken

De Kanken Organizer is een must-have accessoire voor volwassenen die hun tas georganiseerd willen houden. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 0.5 cm en een hoogte van 31 cm, biedt deze organizer voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van gerecycled polyamide, draagt dit product bij aan duurzaamheid en is het een bewuste keuze voor het milieu.

De Kanken Organizer is ontworpen door het gerenommeerde merk Fjallraven, bekend om zijn hoogwaardige en functionele producten. De kleur van deze organizer is navy, wat een tijdloze en stijlvolle uitstraling geeft. Met de merkproductcode F23508 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Deze organizer biedt verschillende opbergopties om je spullen geordend te houden. Het heeft een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je belangrijkste items. Of je nu onderweg bent naar je werk, school of een dagje uit, de Kanken Organizer zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt.

De Kanken Organizer behoort tot de tas organizers categorie, waarin je een breed scala aan handige accessoires vindt om je tassen netjes en overzichtelijk te houden. Of je nu een fervent reiziger bent of gewoon je dagelijkse tas wilt organiseren, deze categorie biedt de oplossing voor al je behoeften.

Met de Kanken Organizer van Fjallraven ben je verzekerd van een praktisch en stijlvol accessoire dat je helpt om georganiseerd te blijven. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de functionaliteit van deze geweldige organizer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies