Fjallraven

Kanken Bottle Pocket Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 20 cm
Materiaal Vinylon F
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Black
Merk product code F23793
Serie Kanken
Type sluiting Trekkoord
Volume 1 l

De Kanken Bottle Pocket is een handige accessoire voor volwassenen die graag georganiseerd op pad gaan. Deze tas organizer is speciaal ontworpen om je drinkfles veilig en binnen handbereik te houden. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 20 cm biedt deze pocket voldoende ruimte voor een fles van 1 liter.

Gemaakt van duurzaam Vinylon F materiaal, is deze Bottle Pocket zowel stijlvol als milieuvriendelijk. Het trekkoordsluiting zorgt ervoor dat je fles stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging. De zwarte kleur van Fjallraven geeft een tijdloze uitstraling aan deze accessoire.

De Kanken Bottle Pocket behoort tot de Kanken serie van het merk Fjallraven. Met de merkproductcode F23793 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Deze tas organizer is geschikt voor volwassenen en is perfect voor dagelijks gebruik, reizen of outdoor avonturen.

Met zijn natuurlijke duurzaamheid en praktische ontwerp is de Kanken Bottle Pocket een must-have accessoire voor iedereen die graag georganiseerd en stijlvol onderweg is. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak van deze handige tas organizer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies