Samsonite

Global Ta Foldable Luggage Cover M Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 60 cm
Materiaal Stretchstof
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Red
Merk product code 121224
Serie Global Ta

Op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je koffer te beschermen tijdens het reizen? Dan is de Global Ta Foldable Luggage Cover M perfect voor jou! Deze kofferhoes behoort tot de categorie Kofferhoezen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 43 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 60 cm past deze hoes perfect om de meeste standaard koffers. Gemaakt van hoogwaardige stretchstof, biedt deze hoes een optimale bescherming tegen krassen, stoten en vuil. Zo blijft je koffer er altijd als nieuw uitzien, zelfs na vele reizen.

De Global Ta Foldable Luggage Cover M is afkomstig van het bekende merk Samsonite, dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De hoes is uitgevoerd in een opvallende rode kleur, waardoor je koffer direct herkenbaar is op de bagageband. Met de merkproductcode 121224 en de serie Global Ta ben je verzekerd van een product dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Wacht niet langer en geef je koffer de bescherming die het verdient met de Global Ta Foldable Luggage Cover M. Bestel nu en geniet van zorgeloos reizen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies