Guess

Wilder 18 Inch 4-Wheeler White Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 20.5 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 45.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Guess
Merk kleurnaam White Multi
Merk product code TWO745 29430
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25 l

De Wilder 18 Inch 4-Wheeler is een trendy trolley die perfect is voor dames die op zoek zijn naar handbagage van hoge kwaliteit. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 20,5 cm en een hoogte van 45,5 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen.

Deze trolley is gemaakt van duurzaam polyurethaan materiaal en heeft een stijlvolle witte multi kleur, met zilverkleurige hardware voor een extra vleugje elegantie. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze trolley is daar geen uitzondering op. De merkproductcode TWO745 29430 zorgt ervoor dat je altijd de juiste trolley hebt.

Met 25 liter volume biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je spullen. De binnenkant is gemaakt van nylon en heeft 3 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt houden. De trolley heeft een hard kofferontwerp en is voorzien van een TSA-cijferslot en ritssluiting voor extra veiligheid.

Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, de Wilder 18 Inch 4-Wheeler is de perfecte reisgenoot. Met zijn trendy design en praktische functies, zal deze trolley zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies