Eastpak

Trans4 S Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 23 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 54 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyamide
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK00080L
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Trans4
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 44 l

De Trans4 S is een trendy trolley die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige reisgenoot. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 23 cm en een hoogte van 54 cm, voldoet deze trolley aan de eisen voor handbagage. Het zwarte hardware en de zwarte denim kleur geven deze trolley een stijlvolle uitstraling.

Gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, is de Trans4 S van het gerenommeerde merk Eastpak. Met de merkproductcode EK00080L ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Deze trolley is onderdeel van de populaire Trans4 serie, die bekend staat om zijn functionaliteit en stijl.

De Trans4 S biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen tijdens je reis.

Deze zachte koffer is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt vergrendelen en toch gemakkelijk toegankelijk is voor de douane. De ritssluiting zorgt voor een soepele en eenvoudige toegang tot je spullen.

Met een volume van 44 liter biedt de Trans4 S voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis maakt, deze trolley is de ideale metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies