Delsey

Moncey 55cm Slim Cabin Trolley Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Marine
Merk product code 00384480322
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 36 l

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is de perfecte reisgenoot voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische handbagage. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze trolley aan de afmetingen voor handbagage.

De trolley is gemaakt van gerecycled polypropyleen, wat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een stevige en robuuste behuizing. De kleur van de hardware is zwart, wat een moderne en tijdloze uitstraling geeft.

Het interieur van de trolley is bekleed met polyester, wat zorgt voor een zachte en beschermende omgeving voor je bagage. Met 2 binnenvakken met ritssluiting kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley behoort tot de Moncey serie van het merk Delsey. Met de merk kleurnaam "Marine" en de product code 00384480322, kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De trolley heeft een hard kofferontwerp en is voorzien van een TSA cijferslot, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens je reizen. De kliksluiting maakt het openen en sluiten van de trolley eenvoudig en gemakkelijk.

Met een volume van 36 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een korte zakenreis maakt, de Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is de ideale metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies