Delsey

Moncey 55cm Slim Cabin Trolley Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Purple
Merk product code 00384480308
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 36 l

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische handbagage. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze trolley aan de afmetingen voor handbagage.

De trolley is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en stoten. De binnenkant is bekleed met zacht polyester materiaal om je spullen te beschermen tijdens het reizen.

Delsey, een gerenommeerd merk in de bagage-industrie, heeft deze trolley ontworpen met oog voor detail. De kleur van de hardware is elegant zwart en de kleurnaam van het merk is paars, wat een vleugje stijl toevoegt aan je reisuitrusting.

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley biedt voldoende opbergmogelijkheden met 2 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden tijdens je reis.

De trolley is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt vergrendelen en tegelijkertijd voldoet aan de veiligheidsnormen op luchthavens. De kliksluiting zorgt ervoor dat je trolley stevig gesloten blijft tijdens het reizen.

Met een volume van 36 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een korte zakenreis maakt, de Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is de ideale metgezel.

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je reiservaring met de Moncey 55cm Slim Cabin Trolley. Bestel vandaag nog en geniet van moeiteloos reizen met deze trendy en handige trolley.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies