Delsey

Moncey 55cm Slim Cabin Trolley Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Green
Merk product code 00384480303
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 36 l

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische handbagage. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens je reis.

Deze trolley is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen slijtage en stoten. De binnenkant is bekleed met polyester, wat zorgt voor extra bescherming van je spullen. Het kliksluitingssysteem zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen blijft tijdens je reis.

De Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is onderdeel van de populaire Moncey serie van het merk Delsey. Met zijn opvallende groene kleur en zwarte hardware is deze trolley niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. De trolley is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je zonder zorgen naar de Verenigde Staten kunt reizen.

Met een volume van 36 liter en 2 binnenvakken met ritssluiting biedt deze trolley voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, de Moncey 55cm Slim Cabin Trolley is de perfecte reisgenoot.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies