Delsey

Moncey 55cm Cabin Trolley Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Purple
Merk product code 00384480108
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 45 l

De Moncey 55cm Cabin Trolley van Delsey is de perfecte reisgenoot voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en stijlvolle koffer. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze trolley aan de afmetingen voor handbagage. Het harde polypropyleen materiaal zorgt voor duurzaamheid en bescherming van je bagage, terwijl het elegante paarse kleurenschema en de zwarte hardware een vleugje stijl toevoegen aan je reisuitrusting.

De Moncey 55cm Cabin Trolley is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. Het beschikt over een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen en tegelijkertijd voldoet aan de veiligheidsvoorschriften op luchthavens. De kliksluiting zorgt voor een eenvoudige toegang tot je spullen, terwijl de 2 binnenvakken met ritssluiting zorgen voor georganiseerde opbergmogelijkheden.

Met een volume van 45 liter biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Het polyester materiaal aan de binnenkant zorgt voor een zachte en beschermende voering voor je waardevolle spullen. De Moncey serie staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze trolley is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 00384480108 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, de Moncey 55cm Cabin Trolley biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar en reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies