Delsey

Air Armour 55cm Slim Trolley Dark Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Dark Purple
Merk product code 00386680318T9
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Air Amour
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 34 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische reisgenoot? Maak kennis met de Air Armour 55cm Slim Trolley van Delsey. Deze handbagage koffer is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en duurzame reisoplossing.

Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizigers die graag hun spullen dichtbij willen houden tijdens hun reis.

De Air Armour 55cm Slim Trolley is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, wat zorgt voor een stevige en lichtgewicht constructie. Het materiaal aan de binnenkant is gemaakt van polyester, waardoor je spullen goed beschermd zijn tegen stoten en krassen.

Deze trolley is onderdeel van de Air Amour serie van Delsey, wat staat voor kwaliteit en stijl. De kleur van de hardware is zwart en de merk kleurnaam is Dark Purple, waardoor deze trolley een trendy uitstraling heeft.

Met het TSA cijferslot en de ritssluiting ben je ervan verzekerd dat je bagage veilig opgeborgen is. Daarnaast biedt de trolley 1 binnenvak met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden tijdens je reis.

Met een volume van 34 liter is er voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, de Air Armour 55cm Slim Trolley is de perfecte metgezel voor elke reis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies