American Tourister

Bon Air Dlx Spinner 55/20 TSA Magma Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Magma Red
Merk product code 134849
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Bon Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 33 l

De Bon Air Dlx Spinner 55/20 TSA is een trendy en praktische trolley van het merk American Tourister. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm is deze handbagagekoffer perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte reisoplossing. De koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal en heeft een stoere magma rode kleur, gecombineerd met zilverkleurige hardware.

De Bon Air Dlx Spinner 55/20 TSA uit de Bon Air serie biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen. Met 3 binnenvakken met ritssluiting kun je je bagage georganiseerd en veilig opbergen. De koffer is voorzien van een handige ritssluiting en een TSA cijferslot, waardoor je je waardevolle bezittingen met een gerust hart kunt meenemen op reis.

Met een volume van 33 liter is deze trolley compact, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een korte zakenreis maakt, de Bon Air Dlx Spinner 55/20 TSA is de ideale reisgenoot. Met zijn harde buitenkant is hij bestand tegen stoten en krassen, waardoor je koffer er altijd als nieuw uit blijft zien.

Kies voor stijl, functionaliteit en kwaliteit met de Bon Air Dlx Spinner 55/20 TSA. Deze trendy handbagagekoffer is een must-have voor elke modebewuste reiziger. Bestel nu en ga in stijl op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies