American Tourister

Aerostep Spinner 55/20 Expandable TSA Navy Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Navy Blue
Merk product code 146819
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Aerostep
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 40 l

De Aerostep Spinner 55/20 Expandable TSA is een stijlvolle en praktische trolley van het merk American Tourister. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze handbagagekoffer aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Het formaat van 40 liter biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens je reis.

Deze trolley is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en lichtgewicht constructie. De navy blauwe kleur geeft een moderne uitstraling aan de koffer, terwijl de zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt.

Met het TSA cijferslot kun je je bagage veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade tijdens het reizen. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl de 3 binnenvakken met ritssluiting zorgen voor georganiseerde opbergmogelijkheden.

De Aerostep Spinner 55/20 Expandable TSA uit de Aerostep serie is de perfecte reisgenoot voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en trendy trolley. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, deze koffer biedt de ideale combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies