Reisenthel

Citycruiser Bag Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 45 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Zwart
Size info Dit artikel wordt geleverd zonder Citycruiser Rack

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle boodschappentrolley? Dan is de Citycruiser Bag van Reisenthel precies wat je nodig hebt! Deze tas behoort tot de categorie Boodschappentrolleys en is perfect voor volwassenen.

De Citycruiser Bag heeft een breedte van 34 cm, een diepte van 45 cm en een hoogte van 24 cm. Hierdoor biedt hij voldoende ruimte voor al je boodschappen. De tas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Met de Citycruiser Bag hoef je je geen zorgen te maken over het dragen van zware boodschappentassen. Dankzij het praktische ontwerp kun je de tas eenvoudig voorttrekken, waardoor je moeiteloos al je boodschappen kunt vervoeren. Bovendien is de tas uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, waardoor hij perfect past bij elke outfit.

Houd er rekening mee dat de Citycruiser Bag zonder het Citycruiser Rack wordt geleverd. Dit artikel is apart verkrijgbaar en kan worden gebruikt om de tas op een handige manier aan je fiets te bevestigen.

Maak je boodschappen doen gemakkelijker en leuker met de Citycruiser Bag van Reisenthel. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies