Reisenthel

Carrycruiser Plus Dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 42 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 52.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Dots
Opberg opties 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 46 l

De Carrycruiser Plus is een trendy boodschappentrolley van het merk Reisenthel. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 42 cm en een hoogte van 52.5 cm biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je boodschappen. Het duurzame ontwerp is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust op pad gaat.

De Carrycruiser Plus is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een opvallende kleur genaamd "Dots". De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de trolley gemakkelijk kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 46 liter en 3 open binnenvakken biedt deze trolley voldoende opbergmogelijkheden voor al je boodschappen.

Met de Carrycruiser Plus hoef je nooit meer te sjouwen met zware boodschappentassen. Deze stijlvolle trolley maakt het boodschappen doen niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker. Ga voor gemak, duurzaamheid en stijl met de Carrycruiser Plus van Reisenthel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies