Reisenthel

Carrycruiser Boodschappentrolley Signature Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 47.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Signature Navy
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Trekkoord
Volume 40 l

De Carrycruiser Boodschappentrolley is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische manier om hun boodschappen te vervoeren. Met een breedte van 42 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 47.5 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze trolley ontworpen om lang mee te gaan. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en de Carrycruiser is daar geen uitzondering op. Met een volume van 40 l kun je gemakkelijk al je boodschappen meenemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ruimtegebrek.

De Carrycruiser Boodschappentrolley is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De Signature Navy kleur van het merk geeft een trendy uitstraling aan deze trolley. De verstelbare schouderband zorgt voor extra comfort tijdens het dragen, terwijl de trekkoordsluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig blijven tijdens het vervoer.

Of je nu boodschappen doet in de stad of een dagje gaat winkelen, de Carrycruiser Boodschappentrolley is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige trolley!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies