Reisenthel

Carrycruiser Boodschappentrolley Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 47.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Trekkoord
Volume 40 l

De Carrycruiser Boodschappentrolley is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar gemak en stijl tijdens het boodschappen doen. Met een breedte van 42 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 47.5 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je boodschappen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze trolley ontworpen om lang mee te gaan. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en de Carrycruiser is geen uitzondering. Met zijn verstelbare schouderband is hij comfortabel te dragen, zelfs als je veel boodschappen hebt.

De Carrycruiser Boodschappentrolley is voorzien van een handige trekkoordsluiting, waardoor je je boodschappen veilig kunt opbergen. Met een volume van 40 liter kun je al je favoriete producten meenemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ruimtegebrek.

Deze trolley is verkrijgbaar in de kleur Twist Blue, wat een vleugje stijl toevoegt aan je boodschappenroutine. Of je nu naar de supermarkt gaat of een dagje gaat winkelen, de Carrycruiser Boodschappentrolley maakt het dragen van boodschappen een eenvoudige en modieuze taak.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies