Reisenthel

Allrounder Trolley dark blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 39.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam dark blue
Serie Allrounder
Volume 30 l

De Allrounder Trolley is de perfecte metgezel voor dames die graag boodschappen doen. Met een breedte van 51 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 39.5 cm biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het volume van 30 liter zorgt ervoor dat je al je boodschappen gemakkelijk kunt meenemen.

Deze trolley is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en stevig is. De kleur hardware is zwart, wat een stijlvolle en tijdloze uitstraling geeft aan de trolley. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze Allrounder Trolley is daar geen uitzondering op.

De trolley behoort tot de categorie Boodschappentrolleys, wat betekent dat hij speciaal is ontworpen om aan de behoeften van boodschappende dames te voldoen. De donkerblauwe kleur van de trolley, ook wel bekend als "dark blue" volgens het merk kleurnaam, voegt een vleugje elegantie toe aan je boodschappenroutine.

De Allrounder Trolley maakt deel uit van de Allrounder serie, wat betekent dat hij ontworpen is met veelzijdigheid in gedachten. Of je nu naar de supermarkt gaat, een dagje gaat winkelen of een weekendje weg gaat, deze trolley is de ideale metgezel. Hij combineert functionaliteit met een trendy uitstraling, zodat je er altijd stijlvol uitziet, waar je ook naartoe gaat.

Met de Allrounder Trolley hoef je je geen zorgen te maken over het sjouwen van zware boodschappentassen. Deze trolley maakt het boodschappen doen gemakkelijk en comfortabel. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze praktische en modieuze Allrounder Trolley toe aan je winkelwagen en maak je boodschappenroutine een stuk aangenamer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies