Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Boodschappentrolley

Boodschappentrolley
Filters
Sorteer op
16 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Boodschappentrolley

Vind jij boodschappen doen ook altijd zo vervelend? Het dragen van die veel te zware tassen met boodschappen. Dat hoeft niet meer, want de boodschappentrolley's zijn weer helemaal in! Deze praktische karretjes zijn perfect als hulpmiddel tijdens het boodschappen doen.
 

Boodschappentrolley

Boodschappentrolley's zijn er in allerlei soorten en maten om het gesjouw makkelijker te maken. Zo zijn er modellen die speciaal bedoeld zijn om kratten in te vervoeren, een flessentas of een vouwkrat. Het is belangrijk om rekening te houden met het maximale draaggewicht van de trolley. Zo kunnen de meeste trolley's een gewicht tillen tot 50 kg.
 

Boodschappentrolley's van Reisenthel

Reisenthel is een van de merken die de boodschappentrolley weer nieuw leven heeft ingeblazen. Zij hebben dit gedaan met behulp van creativiteit, moderniteit en innovatieve designs. De collectie van Reisenthel bestaat uit praktische producten van goede kwaliteit. Er is voor iedereen wel een leuke print, vrolijke kleur of strak design te vinden!
 

Koop je boodschappentrolley online!

Heb je een boodschappentrolley gevonden die geheel naar jouw smaak is? Bestel de trolley dan gemakkelijk en snel online. Binnen enkele muisklikken heb je de bestelling voltooid en gaan wij er direct mee aan de slag zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe aankoop!