PUMA

Logo Swim Trunk Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Nylon
Merk Puma
Merk kleurnaam Black
Merk product code 100000028

De Logo Swim Trunk van Puma is de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle zwembroeken. Gemaakt van gerecycled nylon, draagt deze zwembroek bij aan duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met zijn zwarte kleur en het opvallende Puma-logo straalt deze zwembroek een tijdloze elegantie uit.

De Logo Swim Trunk is ontworpen met oog voor detail en comfort. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een aangename pasvorm. Of je nu gaat zwemmen in het zwembad of ontspannen op het strand, deze zwembroek biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Met de merkproductcode 100000028 weet je zeker dat je een authentiek Puma-product in handen hebt. Puma staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze zwembroek is daar geen uitzondering op. Voeg een vleugje stijl toe aan je zomergarderobe met de Logo Swim Trunk van Puma.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies