Organic Basics

Re Swim Shorts Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Black
Merk product code OB98004
Pasvorm Regular
Serie Re Swim
Wasvoorschriften 30 graden

De Re Swim Shorts van Organic Basics zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar duurzame zwembroeken. Deze zwembroeken zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. De shorts hebben een regular pasvorm en zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

De Re Swim Shorts zijn onderdeel van de Re Swim serie van Organic Basics. Dit merk staat bekend om zijn focus op duurzaamheid en kwaliteit. Met deze zwembroeken laat je zien dat je bewust bezig bent met je kledingkeuzes.

Deze zwembroeken kunnen eenvoudig gewassen worden op 30 graden. Zo blijven ze lang mooi en kun je er keer op keer van genieten. Met de merkproductcode OB98004 ben je verzekerd van een authentiek product van Organic Basics.

Kies voor de Re Swim Shorts en maak een statement op het strand of bij het zwembad. Met deze gerecyclede zwembroeken combineer je stijl en duurzaamheid op een unieke manier.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies