Lacoste

1HM1 Mens swimming trunks 04 Multico

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Polyester
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Multico
Merk product code MH7054-31
Uv bescherming 100%, Ja

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele ? Dan is de 1HM1 Mens zwembroek 04 van Lacoste perfect voor jou. Deze zwembroek behoort tot de categorie Zwembroeken en is speciaal ontworpen voor heren.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt deze zwembroek een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het materiaal zorgt ervoor dat de zwembroek snel droogt, waardoor je altijd comfortabel blijft, zowel in het water als daarbuiten.

Met het merk Lacoste weet je dat je kiest voor een merk met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en stijl. De zwembroek is voorzien van de kleurnaam "Multico", wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling.

Deze specifieke zwembroek heeft de productcode MH7054-31, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast biedt de zwembroek 100% UV-bescherming, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke zonnestralen tijdens het zwemmen of zonnebaden.

Met de 1HM1 Mens zwembroek 04 van Lacoste ben je klaar voor een zomer vol stijl en comfort. Bestel nu en geniet van je tijd in het water met deze trendy zwembroek!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies