Calvin Klein

Medium Drawstring Crocodile Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Crocodile Green
Merk product code KM0KM00708
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

De Medium Drawstring zwembroek van Calvin Klein is perfect voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze zwembroek bij aan een duurzame levensstijl. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een optimale pasvorm.

Met de merkkleur Crocodile Green en het effen patroon is deze zwembroek een echte eyecatcher. De regular pasvorm zorgt ervoor dat de zwembroek comfortabel zit en voldoende bewegingsvrijheid biedt tijdens het zwemmen of zonnebaden.

De Medium Drawstring zwembroek is voorzien van een handige trekkoordsluiting, waarmee je de taille kunt verstellen voor de perfecte pasvorm. De zwembroek is gemakkelijk te onderhouden en kan gewassen worden op 30 graden.

Met de Calvin Klein Medium Drawstring zwembroek ben je klaar voor een dag vol plezier aan het strand of bij het zwembad. Bestel nu en geniet van de combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies