Vingino

Taniso Deep Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Vingino
Merk kleurnaam Deep Black
Merk product code AW22KBN10011
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Druksluiting, Ritssluiting

Op zoek naar een trendy winterjas voor kinderen? Dan is de Taniso winterjas van Vingino de perfecte keuze! Deze stoere jas behoort tot de categorie Winterjassen en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn zwarte hardware en polyester materiaal is deze jas niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en comfortabel.

De Taniso winterjas is voorzien van een druksluiting en ritssluiting, waardoor je kind altijd warm en beschermd blijft tegen de kou. Het merk Vingino staat bekend om zijn hoge kwaliteit en trendy ontwerpen, en met de kleurnaam "Deep Black" is deze jas een echte eyecatcher.

Met de merkproductcode AW22KBN10011 weet je zeker dat je een authentiek Vingino-product in handen hebt. Deze winterjas is niet alleen functioneel, maar ook modieus en past perfect bij elke winteroutfit. Laat je kind stralen in de Taniso winterjas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies