Vans

WM Foundry V Puffer MTE Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Black
Merk product code VN0A4V8MBLK1
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie MTE
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De WM Foundry V Puffer MTE is een stijlvolle winterjas voor dames van het merk Vans. Met zijn gunmetal kleurige hardware en zwarte merk kleurnaam is deze jas een echte eyecatcher. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt deze jas comfort en warmte tijdens de koude wintermaanden.

De pasvorm van de WM Foundry V Puffer MTE is regular, waardoor hij mooi aansluit op het lichaam zonder te strak te zitten. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke en veilige sluiting van de jas. Daarnaast is deze jas onderdeel van de MTE serie, wat betekent dat hij speciaal ontworpen is om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Om de WM Foundry V Puffer MTE in optimale conditie te houden, raden we aan om hem op 30 graden te wassen volgens de wasvoorschriften. Zo blijft de jas langdurig mooi en behoudt hij zijn kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies