Ted Baker

Rosess Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Wol
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 249309
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Getailleerd
Type sluiting Ceintuur, Knoopsluiting

De Rosess mantel van Ted Baker is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en kwaliteit. Met zijn goudkleurige hardware en zwarte kleur is deze mantel een tijdloze toevoeging aan elke garderobe.

Gemaakt van hoogwaardig wolmateriaal, biedt deze mantel niet alleen warmte en comfort, maar ook duurzaamheid. De lange mouwen zorgen voor extra bescherming tegen koude temperaturen, terwijl de getailleerde pasvorm een flatterend silhouet creëert.

Deze mantel is voorzien van een ceintuur en knoopsluiting, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen en stylen. Of je nu kiest voor een casual look of een formele outfit, de Rosess mantel past zich moeiteloos aan aan elke gelegenheid.

Met de merknaam Ted Baker ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en vakmanschap. De Rosess mantel is geen uitzondering en zal je niet teleurstellen. Met zijn tijdloze ontwerp en veelzijdigheid is deze mantel een investering die jarenlang meegaat.

Voeg de Rosess mantel van Ted Baker toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel vandaag nog en geef jezelf een trendy en tijdloze look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies