Superdry

Hooded Sports Puffer Dark Moss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Op lage temperatuur
Duurzaamheid Gerecycled
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Superdry
Merk kleurnaam Dark Moss
Merk product code M5011212A
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Slim
Patroon Effen
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type mouwuiteinde Elastische manchetten
Type sluiting Ritssluiting
Type zakken Binnenzakken, Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Niet bleken, Niet chemisch reinigen
Waterdichtheid Waterafstotend

De Hooded Sports Puffer van Superdry is een must-have winterjas voor heren. Met zijn capuchon en waterafstotende eigenschappen houdt deze jas je warm en droog, zelfs tijdens de koudste dagen. Gemaakt van 100% polyester, met gerecyclede materialen aan de binnenkant en als vulling, is deze jas niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. De Dark Moss kleur en zwarte hardware geven deze jas een stoere uitstraling.

De Hooded Sports Puffer heeft een slim-fit pasvorm en lange mouwen met elastische manchetten. De effen patroon zorgt voor een tijdloze look die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De ritssluiting en zijzakken bieden handige opbergmogelijkheden, terwijl de binnenzakken extra ruimte bieden voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen.

Deze winterjas vereist weinig onderhoud, aangezien hij op lage temperatuur gewassen kan worden en niet gestreken hoeft te worden. Met zijn gerecyclede materialen draagt deze jas ook bij aan een duurzamere wereld. Met de Hooded Sports Puffer ben je niet alleen goed gekleed, maar draag je ook je steentje bij aan het milieu.

Voeg de Hooded Sports Puffer van Superdry toe aan je wintergarderobe en geniet van stijl, comfort en duurzaamheid, allemaal in één jas. Bestel vandaag nog en bereid je voor op de koude wintermaanden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies