Fjallraven

Visby 3 in 1 Jacket Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 100% Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Black
Merk product code F84131
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Strijkvoorschriften Max 110 graden
Type sluiting Tweewegritssluiting, Druksluiting
Type zakken Steekzakken, Binnenzakken
Wasvoorschriften Niet chemisch reinigen, 40 graden, Geen wasverzachter, Niet bleken, Met gelijke kleuren wassen
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 10000 mm

De Visby 3 in 1 Jacket van Fjallraven is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele winterjas. Deze jas behoort tot de categorie Winterjassen en is perfect voor koude dagen.

Deze jas is gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal aan de binnenkant is ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor extra comfort en warmte.

Met een capuchon en zilverkleurige hardware heeft deze jas een trendy uitstraling. De lange mouwen en regular pasvorm zorgen voor een comfortabele en flatterende pasvorm.

De Visby 3 in 1 Jacket heeft een effen patroon en is waterafstotend met een waterkolom van 10000 mm. Dit betekent dat je beschermd bent tegen regen en sneeuw, zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden.

Deze jas heeft een tweewegritssluiting en druksluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. Daarnaast heeft hij steekzakken en binnenzakken, zodat je al je essentials veilig kunt opbergen.

Als het gaat om onderhoud, is het belangrijk om te weten dat deze jas niet geschikt is voor de droger. Strijken kan op maximaal 110 graden en chemisch reinigen is niet nodig. Je kunt de jas wassen op 40 graden met gelijke kleuren, maar gebruik geen wasverzachter en bleekmiddel.

Met zijn zwarte kleur en merknaam "Black" is de Visby 3 in 1 Jacket een tijdloze klassieker die perfect past bij elke winteroutfit. Met zijn functionaliteit en stijl is deze jas een absolute must-have voor elke fashion-forward dame.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies