Fjallraven

Skogso Padded Jacket deep forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Brand color name deep forest
Brand product code F82279
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Organisch, Gerecycled
Halslijn Capuchon
Horloge activiteit Atletiek, Badminton, Ballet
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 35% Organisch katoen, 65% Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Max 110 graden
Type sluiting Tweewegritssluiting, Druksluiting
Type zakken Borstzakken, Binnenzakken, Steekzakken
Wasvoorschriften Geen wasverzachter, Apart wassen, Niet chemisch reinigen, 40 graden, Niet bleken
Waterdichtheid Waterafstotend

De Skogso Padded Jacket van Fjallraven is een must-have voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele winterjas. Met zijn diepe bosgroene kleur en zilverkleurige hardware is deze jas een echte blikvanger. Het materiaal van de jas is gemaakt van 35% organisch katoen en 65% gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook comfortabel om te dragen.

De jas heeft een capuchon en lange mouwen, waardoor je beschermd bent tegen de kou en regen. De tweewegritssluiting en druksluiting zorgen ervoor dat de jas goed afsluit en je warm blijft, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. Daarnaast heeft de jas borstzakken, binnenzakken en steekzakken, waardoor je voldoende ruimte hebt om je essentials op te bergen.

Naast zijn functionaliteit is de Skogso Padded Jacket ook nog eens milieuvriendelijk. Het materiaal is gemaakt van gerecycled polyester en het binnenmateriaal is gemaakt van gerecycled polyamide. Daarnaast is de jas waterafstotend, waardoor je droog blijft tijdens een regenbui.

Deze winterjas is perfect voor mannen die van outdoor activiteiten houden, zoals atletiek, badminton en ballet. Met zijn G-1000 keurmerk ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. De jas is niet geschikt voor de droger en moet apart gewassen worden op 40 graden. Strijken kan op maximaal 110 graden en chemisch reinigen is niet nodig.

Met de Skogso Padded Jacket ben je klaar voor de winter. Bestel deze stijlvolle en functionele jas vandaag nog en trotseer de kou in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies