Fjallraven

Singi Wool Padded Parka black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled, Ecologisch, Organisch
Halslijn Capuchon
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Organisch katoen 35%, 65% Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal vulling Wol
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam black
Merk product code F81919
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Singi
Strijkvoorschriften Max 110 graden
Type sluiting Tweewegritssluiting, Druksluiting
Type zakken Steekzakken, Borstzakken, Binnenzakken
Wasvoorschriften 40 graden, Niet chemisch reinigen, Niet bleken, Wolprogramma, Geen wasverzachter, Apart wassen
Waterdichtheid Waterafstotend

De Singi Wool Padded Parka van Fjallraven is een must-have voor heren tijdens de wintermaanden. Deze parka uit de Winterjassen collectie is gemaakt van organisch katoen (35%) en gerecycled polyester (65%), waardoor het niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook een duurzame keuze is. De parka heeft een capuchon en zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stoere uitstraling.

De Singi Wool Padded Parka is voorzien van G-1000 keurmerken, wat betekent dat het materiaal van hoge kwaliteit is en bestand is tegen slijtage. De parka heeft een lange mouw en een regular pasvorm, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. De parka sluit met een tweewegritssluiting en druksluiting, en heeft verschillende zakken, waaronder steekzakken, borstzakken en binnenzakken.

Niet alleen is de Singi Wool Padded Parka functioneel, maar het is ook waterafstotend, waardoor je beschermd blijft tegen regen en sneeuw. Het materiaal aan de binnenkant is gemaakt van polyester en de vulling is van wol, wat zorgt voor extra warmte tijdens koude dagen. Let op: deze parka is niet geschikt voor de droger en moet apart gewassen worden volgens de wasvoorschriften.

Met zijn zwarte kleur en merknaam "black" is de Singi Wool Padded Parka een tijdloze en stijlvolle keuze voor heren. Of je nu een winterwandeling maakt of naar je werk gaat, deze parka biedt comfort, duurzaamheid en bescherming tegen de elementen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies