Fjallraven

Singi Down Jacket M Deep Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Op lage temperatuur
Duurzaamheid Gerecycled, Ecologisch, Organisch, Traceerbaar
Halslijn Capuchon
Keurmerken Supreme Microloft, G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 35% Organisch katoen, 65% Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Materiaal vulling Dons
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Deep Forest
Merk product code F86699
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Serie Singi
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type sluiting Druksluiting, Tweewegritssluiting
Type zakken Binnenzakken, Borstzakken, Steekzakken
Wasvoorschriften Geen wasverzachter, Apart wassen, Reinigen door specialist, Niet chemisch reinigen, Niet bleken, 40 graden
Waterdichtheid Waterafstotend

De Singi Down Jacket M van Fjallraven is een must-have voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame winterjas. Met zijn capuchon en zilverkleurige hardware is deze jas niet alleen praktisch, maar ook trendy.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 35% organisch katoen en 65% gerecycled polyester. Het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan een duurzamere wereld. Bovendien is de binnenkant van de jas gemaakt van gerecycled polyamide, wat zorgt voor extra comfort en warmte.

De Singi Down Jacket M is gevuld met dons, waardoor hij heerlijk warm is, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Daarnaast is de jas waterafstotend, waardoor je beschermd blijft tegen regen en sneeuw.

Met zijn regular pasvorm en lange mouwen biedt deze jas een comfortabele en modieuze uitstraling. Het effen patroon en de druksluiting in combinatie met de tweewegritssluiting geven de jas een stoere en moderne look.

De Singi Down Jacket M maakt deel uit van de Singi serie van Fjallraven, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met het Supreme Microloft en G-1000 keurmerk ben je verzekerd van een jas die aan de hoogste standaarden voldoet.

Deze winterjas vereist weinig onderhoud. Je kunt hem op lage temperatuur drogen en hij hoeft niet gestreken te worden. Voor het wassen raden we aan om geen wasverzachter te gebruiken en de jas apart te wassen. Voor een optimale levensduur raden we aan om de jas te laten reinigen door een specialist en niet chemisch te reinigen. Daarnaast is het belangrijk om de jas niet te bleken en op 40 graden te wassen.

Met zijn vele zakken, waaronder binnenzakken, borstzakken en steekzakken, biedt de Singi Down Jacket M voldoende opbergruimte voor al je essentials. Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt of gewoon de stad in gaat, deze jas is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies