Fjallraven

Kiruna Padded Parka W dark navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Halslijn Capuchon
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 65% Gerecycled polyester, 35% Organisch katoen
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam dark navy
Merk product code F89644
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Kiruna
Strijkvoorschriften Max 110 graden
Type sluiting Tweewegritssluiting
Type zakken Steekzakken, Borstzakken, Binnenzakken
Wasvoorschriften Niet chemisch reinigen, Niet bleken, Geen wasverzachter, Apart wassen, 40 graden
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kiruna Padded Parka voor dames is een must-have winterjas voor de modebewuste vrouw. Met zijn capuchon en zilverkleurige hardware is deze parka niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het materiaal van deze jas is gemaakt van 65% gerecycled polyester en 35% organisch katoen, waardoor het zowel duurzaam als comfortabel is. De binnenkant is gevoerd met gerecycled polyamide en de vulling is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor deze jas niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou. De Kiruna Padded Parka heeft een regular pasvorm en lange mouwen, waardoor hij perfect is voor de koude winterdagen.

Deze parka behoort tot de Kiruna serie van het merk Fjallraven, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van deze parka is dark navy, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De parka heeft een tweewegritssluiting en verschillende zakken, waaronder steekzakken, borstzakken en binnenzakken, zodat je al je essentials veilig kunt opbergen. De waterafstotende eigenschap van deze jas zorgt ervoor dat je droog blijft, zelfs tijdens regenachtige dagen.

Als het gaat om onderhoud, is het belangrijk om te weten dat deze parka niet geschikt is voor de droger. Strijken kan op maximaal 110 graden en de jas kan apart worden gewassen op 40 graden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat chemisch reinigen, bleken en wasverzachter niet worden aanbevolen voor deze jas. Door deze eenvoudige wasvoorschriften te volgen, kun je ervoor zorgen dat je Kiruna Padded Parka er altijd als nieuw uitziet.

Met zijn duurzaamheid, functionaliteit en stijl is de Kiruna Padded Parka W van Fjallraven de perfecte keuze voor de moderne vrouw die er goed uit wil zien, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en ervaar het comfort en de kwaliteit van deze geweldige winterjas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies