Fjallraven

Expedition Pack Down Jacket M Terracotta Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Op lage temperatuur
Duurzaamheid Traceerbaar, Gerecycled
Halslijn Kraag
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Gerecycled polyamide
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Materiaal vulling Dons
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Terracotta Brown
Merk product code F86123
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Serie Expedition
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type sluiting Tweewegritssluiting
Type zakken Binnenzakken, Steekzakken
Wasvoorschriften Niet bleken, 40 graden, Niet chemisch reinigen, Geen wasverzachter, Apart wassen

De Expedition Pack Down Jacket M is een must-have winterjas voor heren. Met zijn kraag en zwarte hardware zorgt deze jas voor een stoere uitstraling. Het materiaal van 100% gerecycled polyamide maakt deze jas niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel om te dragen. De binnenkant is ook gemaakt van gerecycled polyamide, waardoor je warm blijft tijdens koude winterdagen.

De vulling van dons zorgt voor een uitstekende isolatie, waardoor je beschermd bent tegen de kou. De lange mouwen en regular pasvorm zorgen voor een comfortabele en trendy look. Het effen patroon en de terracotta bruine kleur geven deze jas een stijlvolle uitstraling.

De Expedition Pack Down Jacket M is onderdeel van de Expedition serie van het merk Fjallraven. Met zijn tweewegritssluiting en verschillende zakken, waaronder binnenzakken en steekzakken, biedt deze jas voldoende opbergruimte voor al je essentials. Het merk kleurnaam is Terracotta Brown en de product code is F86123.

Deze jas is gemakkelijk te onderhouden. Je kunt hem op lage temperatuur drogen en hij is niet geschikt om te strijken. Daarnaast is het belangrijk om de wasvoorschriften te volgen: niet bleken, wassen op 40 graden, niet chemisch reinigen, geen wasverzachter gebruiken en apart wassen.

Met de Expedition Pack Down Jacket M ben je klaar voor de winter. Bestel hem nu en geniet van stijl, comfort en duurzaamheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies