Fjallraven

Expedition Long Down Parka Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Op lage temperatuur
Duurzaamheid Traceerbaar, Gerecycled
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 100% Gerecycled polyamide
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Materiaal vulling Dons
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F86126
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type sluiting Tweewegritssluiting, Druksluiting
Type zakken Steekzakken, Binnenzakken
Wasvoorschriften Apart wassen, Reinigen door specialist, Niet chemisch reinigen, Niet bleken, Geen wasverzachter, 40 graden

De Expedition Long Down Parka van Fjallraven is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame winterjas. Met zijn capuchon en lange mouwen houdt deze parka je warm, zelfs tijdens de koudste winterdagen.

Deze parka is gemaakt van 100% gerecycled polyamide, waardoor hij niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het dons in de vulling zorgt voor extra isolatie en houdt je lichaamswarmte vast.

De zilverkleurige hardware geeft deze parka een moderne uitstraling, terwijl de navy kleur een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met zijn regular pasvorm past deze parka perfect bij elke outfit en biedt voldoende bewegingsvrijheid.

Deze parka is voorzien van een tweewegritssluiting en druksluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. De steekzakken en binnenzakken bieden voldoende ruimte om je essentials veilig op te bergen.

Om ervoor te zorgen dat deze parka zijn kwaliteit behoudt, raden we aan om hem apart te wassen op 40 graden. Reinigen door een specialist is ook mogelijk, maar chemisch reinigen en bleken moeten worden vermeden. Strijken is niet nodig en wasverzachter mag niet worden gebruikt.

Met de Expedition Long Down Parka ben je klaar voor avontuurlijke winterse expedities, terwijl je er tegelijkertijd stijlvol uitziet. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en trotseer de kou in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies