Fjallraven

Expedition Latt Hoodie Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Op lage temperatuur
Duurzaamheid Gerecycled
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Gerecycled polyamide
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Black
Merk product code F86120
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type sluiting Tweewegritssluiting
Type zakken Steekzakken, Binnenzakken
Wasvoorschriften Geen wasverzachter, Niet chemisch reinigen, Apart wassen, 30 graden, Niet bleken

De Expedition Latt Hoodie van Fjallraven is de perfecte winterjas voor dames. Met zijn capuchon en lange mouwen houdt deze jas je warm tijdens koude dagen. De hoodie heeft een regular pasvorm en is gemaakt van 100% gerecycled polyamide, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. De zwarte kleur hardware geeft een stoere uitstraling aan deze jas.

Deze winterjas is gemakkelijk te onderhouden. Je kunt hem op lage temperatuur drogen en hij is gemaakt van gerecycled polyamide aan de binnenkant. De vulling van de jas is gemaakt van gerecycled polyester. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het milieu, maar geniet je ook van hoogwaardige materialen.

De Expedition Latt Hoodie heeft een tweewegritssluiting en is voorzien van steekzakken en binnenzakken. Hierdoor kun je al je essentials veilig opbergen. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en deze hoodie is geen uitzondering. Met de merk kleurnaam "Black" en product code "F86120" is deze jas een echte eyecatcher.

Om ervoor te zorgen dat deze jas lang meegaat, raden we aan om hem niet te strijken en geen wasverzachter te gebruiken. Je kunt de jas apart wassen op 30 graden, maar chemisch reinigen en bleken wordt afgeraden. Met de Expedition Latt Hoodie ben je klaar voor avontuurlijke winterdagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies