Elvine

Vhinner Dark Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled, Vegan
Halslijn Capuchon
Keurmerken Bionic Finish Eco
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Elvine
Merk kleurnaam Dark Navy
Merk product code 330357
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Heavy winter
Strijkvoorschriften Op lage temperatuur
Type mouwuiteinde Elastische manchetten
Type sluiting Magneetsluiting, Tweewegritssluiting
Type zakken Binnenzakken, Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Niet bleken
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 5000 mm

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame winterjas voor heren? Dan is de Vhinner van Elvine de perfecte keuze voor jou. Deze winterjas behoort tot de categorie Winterjassen en heeft een capuchon, wat zorgt voor extra warmte en bescherming tegen de kou. De Vhinner is gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook veganistisch. Daarnaast is de binnenkant ook gemaakt van gerecycled polyester, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

De Vhinner winterjas is voorzien van een Bionic Finish Eco keurmerk, wat betekent dat hij waterafstotend is en een waterkolom van 5000 mm heeft. Hierdoor blijf je droog, zelfs tijdens regenachtige dagen. De jas heeft een lange mouw en elastische manchetten, waardoor hij goed aansluit en je warmte vasthoudt. De magneetsluiting en tweewegritssluiting zorgen voor een gemakkelijke en veilige sluiting.

Naast functionaliteit biedt de Vhinner ook voldoende opbergruimte. Hij heeft binnenzakken en zijzakken, waarin je je persoonlijke spullen veilig kunt opbergen. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een stoere uitstraling. De merk kleurnaam van deze winterjas is Dark Navy, wat perfect past bij de winterse sfeer.

De Vhinner winterjas is onderdeel van de Heavy winter serie, wat betekent dat hij geschikt is voor extreme weersomstandigheden. Hij is niet geschikt voor de droger, maar kan wel op lage temperatuur gestreken worden. De wasvoorschriften adviseren een temperatuur van 30 graden en het gebruik van bleekmiddel wordt afgeraden.

Met de Vhinner winterjas van Elvine ben je niet alleen goed beschermd tegen de kou, maar loop je er ook nog eens stijlvol bij. Bestel deze duurzame en trendy winterjas vandaag nog en geniet van comfort en kwaliteit tijdens de koude wintermaanden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies