Elvine

Hjalmar Shelter Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Op lage temperatuur
Duurzaamheid Gerecycled, Vegan
Halslijn Capuchon
Keurmerken Bionic Finish Eco
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Elvine
Merk kleurnaam Shelter Green
Merk product code 330343
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Heavy winter
Strijkvoorschriften Op lage temperatuur
Type coating Waterdichte coating
Type mouwuiteinde Elastische manchetten
Type sluiting Magneetsluiting, Tweewegritssluiting
Type zakken Binnenzakken, Zijzakken
Wasvoorschriften Niet bleken, 30 graden
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 5000 mm

Hjalmar is een stijlvolle winterjas voor heren uit de categorie Winterjassen. Deze jas is perfect voor de koude wintermaanden en houdt je warm en comfortabel. Met zijn capuchon en elastische manchetten ben je beschermd tegen de gure wind en kou. De jas is gemaakt van 100% polyester en heeft een waterdichte coating, waardoor hij waterafstotend is en je droog blijft, zelfs tijdens regenachtige dagen.

Wat deze jas nog specialer maakt, is zijn duurzaamheid. Hij is gemaakt van gerecycled polyester en is volledig veganistisch. Daarnaast heeft hij het Bionic Finish Eco keurmerk, wat betekent dat hij milieuvriendelijk is en geen schadelijke stoffen bevat. Met Hjalmar draag je niet alleen een trendy winterjas, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

De Hjalmar winterjas heeft een regular pasvorm en lange mouwen. Hij is verkrijgbaar in de kleur Shelter Green, met zwarte hardware voor een stoere uitstraling. De binnenkant is gevoerd met polyester, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De jas heeft handige zijzakken en binnenzakken, waarin je al je essentials kunt opbergen.

Als het gaat om onderhoud, is Hjalmar eenvoudig te verzorgen. Hij kan op lage temperatuur worden gewassen en gestreken. Bleken is niet nodig. Met zijn waterkolom van 5000 mm biedt deze jas optimale bescherming tegen vocht en regen. Of je nu een winterwandeling maakt of naar je werk gaat, met Hjalmar ben je altijd goed voorbereid op de winterse elementen.

Elvine, het merk achter Hjalmar, staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de Hjalmar winterjas ben je verzekerd van een modieuze look en uitstekende bescherming tegen de kou. Bestel nu jouw exemplaar en trotseer de winter in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies