Tommy Hilfiger

Hoody Hwk Navy Blazer

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Navy Blazer
Merk product code UW0UW00582
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 40 graden

De Hoody Hwk is een trendy vest voor dames van het merk Tommy Hilfiger. Gemaakt van organisch katoen, voelt deze hoody niet alleen heerlijk zacht aan, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. De navy blazer kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan dit vest.

Met een lange mouw en een regular pasvorm is de Hoody Hwk perfect voor dagelijks gebruik. Het effen patroon zorgt voor een tijdloze look die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De ritssluiting maakt het eenvoudig om dit vest aan en uit te trekken.

Om ervoor te zorgen dat de Hoody Hwk er altijd als nieuw uitziet, kun je het vest wassen op 40 graden. Zo blijft de kwaliteit behouden en kun je er lang van genieten. Voeg dit trendy en comfortabele vest toe aan je garderobe en maak een fashion statement met de Hoody Hwk van Tommy Hilfiger!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies