SELECTED FEMME

Lulu New Long Sleeve Knit Long Cardigan B Jacaranda Melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wol
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Jacaranda Melange
Merk product code 16085216
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gemeleerd
Wasvoorschriften 30 graden

De Lulu New Long Sleeve Knit Long Cardigan B is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardige wol, biedt deze cardigan een warme en zachte touch. Het merk Selected Femme staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze cardigan is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Jacaranda Melange en de merkproductcode 16085216, is dit een uniek en trendy kledingstuk dat je garderobe zeker zal verrijken.

Met lange mouwen en een regular pasvorm, is deze cardigan perfect voor dagelijks gebruik. Het gemeleerde patroon voegt een vleugje textuur en interesse toe aan je outfit. Of je het nu combineert met een jeans en een basic top voor een casual look, of met een jurk en laarzen voor een meer geklede uitstraling, deze cardigan past bij elke gelegenheid.

Naast zijn stijlvolle design, is de Lulu New Long Sleeve Knit Long Cardigan B ook praktisch in onderhoud. Met de wasvoorschriften van 30 graden kun je deze cardigan eenvoudig schoonhouden en er lang van genieten. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze prachtige cardigan toe aan je collectie en geniet van comfort en stijl in één kledingstuk!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies