NA-KD

Knitted Hoodie Vest Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk NA-KD
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1100-005513-0002
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is de Knitted Hoodie Vest van NA-KD perfect voor jou! Dit trendy vest behoort tot de categorie Tops en is speciaal ontworpen voor dames.

Gemaakt van organisch katoen, biedt dit vest niet alleen een zachte en ademende stof, maar draagt het ook bij aan een duurzame en milieuvriendelijke modekeuze. Met zijn lange mouwen en effen patroon is dit vest veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

NA-KD, een bekend merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. Dit vest is uitgevoerd in de kleur zwart, waardoor het een tijdloze en elegante uitstraling heeft. Met de merkproductcode 1100-005513-0002 ben je verzekerd van een uniek en hoogwaardig kledingstuk.

Of je nu op zoek bent naar een casual look voor overdag of een trendy outfit voor een avondje uit, de Knitted Hoodie Vest is een must-have item dat niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl van dit prachtige vest!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies