Bjorn Borg

Zip Hood Centre Black beauty

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Organisch katoen
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Black beauty
Merk product code 9999-1473
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Serie Centre
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 40 graden

De Zip Hood Centre is een must-have item voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze vest een zacht en ademend gevoel. Het merk Bjorn Borg staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze vest is daar geen uitzondering op. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is deze vest perfect voor dagelijks gebruik.

De Zip Hood Centre in de kleur Black beauty is een tijdloze klassieker. Het effen patroon zorgt voor een minimalistische uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De ritssluiting maakt het eenvoudig om de vest aan te trekken en aan te passen aan jouw voorkeur.

Deze vest is geschikt voor de droger op lage temperatuur en kan gewassen worden op 40 graden. Dit zorgt ervoor dat je de Zip Hood Centre gemakkelijk kunt onderhouden en dat hij lang meegaat. Met de merkproductcode 9999-1473 weet je zeker dat je een authentiek Bjorn Borg item in handen hebt.

Voeg de Zip Hood Centre toe aan je garderobe en geniet van het comfort en de stijl die deze vest te bieden heeft. Of je hem nu draagt tijdens een ontspannen dag thuis of tijdens een casual avondje uit, deze vest zal je altijd goed staan.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies