Bjorn Borg

Zip Hood Centre H108BY light grey melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Organisch katoen
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam H108BY light grey melange
Merk product code 9999-1473
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Serie Centre
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 40 graden

De Zip Hood Centre is een must-have item voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze vest een zachte en ademende ervaring. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is het perfect voor dagelijks gebruik.

Deze vest van het merk Bjorn Borg is uitgevoerd in de kleur H108BY light grey melange, wat een moderne en veelzijdige uitstraling geeft. De ritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl het effen patroon een tijdloze en minimalistische look creëert.

Met de Zip Hood Centre hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. Het is geschikt voor de droger op lage temperatuur en kan gewassen worden op 40 graden. Dit zorgt ervoor dat je vest er altijd fris en als nieuw uitziet, zelfs na vele wasbeurten.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Zip Hood Centre van Bjorn Borg. Bestel vandaag nog en geniet van het comfort en de kwaliteit die deze vest te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies